Ongevallen tijdens de schooldag

De school is verzekerd voor ongevallen die gebeuren:

• tijdens de lessen
  • tijdens de buitenschoolse activiteiten (in schoolverband)
  • op weg naar en van de school (indien dit binnen het normale tijdsbestek de kortste en/of veiligste heen- en terugweg is!). Op weg naar huis mag er niet getreuzeld of gespeeld worden.

Er wordt zo snel mogelijk, indien nodig, medische tussenkomst geregeld. Men betaalt alle dokterskosten, ziekenhuisnota's en geneesmiddelen zelf en zorgt ervoor de nodige kwijtingen voor de betaalde bedragen te ontvangen.
Zonder verwijl nemen de ouders contact op met het schoolsecretariaat waar men een aangiftedossier opstelt en de nodige formulieren voor verdere tussenkomst bezorgt. Indien het ongeval op school gebeurt, verwittigt de school één van de ouders. De schoolverzekering dekt enkel de lichamelijke schade, nooit materiële schade. Het is ten stelligste aan te raden dat alle ouders een familiale verzekering afsluiten.

Ouders stoppen het ingevuld formulier 'schadeaangifte lichamelijk ongeval' in de brievenbus op volgend adres:

KBC  - VERZEKERINGEN LUC BROUCKXOU

WESTHOEKLAAN 20          8660 DE PANNE